Despre Noi - Adoors

Despre Noi

ADOORS

   

O poveste despre usi

Ne-am propus sa reunim pe platforma www.adoors.ro si sa facem accesibile publicului din Romania , produse pline de poveste. Fiecare articol pe care-l promovam are o semnatura unica si vorbeste despre pasiune , experienta, seriozitate. In spatele acestor imagini se afla produsul iar in spatele produsului sunt oamenii , sunt creatorii de frumos, cei care si-au urmat impulsul de a trai altfel, cei care contribuie permanent la imbunatatirea vietii prin ceea ce stiu , prin ceea ce fac si prin ceea ce transmit. Un obiect este cu adevarat valoros cind cineva se hotaraste sa-l cumpere. Acest act simplu de a cumpara , este o recunoastere a valorii si multumim intotdeauna pentru privilegiul de a fi alesi. Sarbatorim 25 de ani de activitate si vrem ca 2021 sa fie anul cu cele mai frumoase realizari. Va invitam in spatiul nostru virtual si va asteptam cu drag, sa ne vizitati la showroom : Bdul Tudor Vladimirescu nr 55 , Bucuresti. Oamenii valorosi pe care-i avem alaturi : producatori, architecti, designeri, ingineri, antreprenori si tehnicieni, promit sa ne dezvaluie povestile personale pe blog pentru ca, ADOORS este o poveste despre oameni.

 MISIUNEA NOASTRACe este mai bun pentru cei mai buni ! Se spune ca atunci cind iti place ceea ce faci sansele de a performa intr-un domeniu cresc exponential cu timpul si pasiunea dedicata. Aventura noastra a inceput in anul 1996 si dupa un sfert de secol putem spune ca impreuna cu furnizorii nostri, producatori renumiti de usi de interior si usi de exterior , formam o echipa puternica si pregatita pentru orice proiect care are nevoie de usi de interior si usi de exterior de calitate.

POVESTEA NOASTRAA inceput acolo unde incepe povestea fiecaruia dintre dumneavoastra , cind are nevoie de usi de interior sau usi de intrare in casa, apartament. Cu multi ani in urma cautam usi pentru un proiect propriu. Am crezut ca va fi o sarcina usoara dar aventura cautarii s-a extins dincolo de granitele tarii, oferindu-ne oportunitatea si privilegiul de a cunoaste oameni extraordinari. Pasiunea, experienta si design-ul italian au fost ingrediente care ne-au determinat sa ducem aceasta nevoie personala de usi, la un alt nivel.

CE NE RECOMANDA25 de ani de experienta si parteneriatele pe care le-am sudat cu cei mai buni producatori de usi de interior , usi de exterior , componente si accesorii usi. Ne recomanda proiectele de anvergura duse la bun sfarsit si sustinute cu servicii profesionale, de-alungul timpului . Ne recomanda clientii nostri pentru calitatea produselor si pentru promtitudinea cu care am raspuns solicitarilor , in toti acesti ani. Suntem reprezentanti exclusivi a marcilor italiene : EDILGREEN , ICA PORTE BLINDATE, PAIL , PAMAR. Parteneriatele pe care le avem cu producatori de elita de accesorii usi de interior si exterior: MANITAL , MANDELLI, FUSITAL ne permit sa aducem plus valoare usilor de interior si exterior pe care le oferim.

CE RECOMANDAMPentru ca iubim povestile , oamenii si natura suntem onorati sa propunem si sa furnizam clientilor nostri produse din PLUTA din aceeasi gama PREMIUM pe care o reprezentam: GRANORTE PORTUGALIA. Va invitam sa descoperiti un material de exceptie, cunoscut putin datorita raritatii sale si a imposibilitatii de a fi copiat, reprodus. Multumim BEO Italia pentru insistenta si perverenta cu care ne-au convins sa descoperim acest produs magic. Pentru a intelege cit de pretioasa este PLUTA in amenajarile interioare va propunem un exercitiu de imaginatie: Cum ar fi un vin bun fara un dop de pluta?

FORTA NOASTRAForta noastra sta in rolul de interfata pe care-l jucam: pe de o parte avem arhitecti, designeri, constructori, proiectanti, dezvoltatori, manageri de proiect iar de cealalta parte lucram cu producatori, tehnicieni, ingineri, mesteri, montatori. Prin urmare, invatam de la cei mai buni cu o tinta foarte precisa: sa dam ce avem mai bun!


PROMISIUNEA NOASTRAPentru a marca si sarbatori cei 25 de ani de existenta, firma TEX-AS PROD SRL inregistreaza marca ADOORS si sloganul ACCESS THE BEST ACCESS! Prin acest proces de rebranding, multumim tuturor care ne-au fost alaturi: clienti, angajati, colaboratori, furnizori, prieteni si promitem ca vom continua sa ne facem treaba cu aceeasi pasiune si seriozitate cu care am facut-o in toti acesti ani.